Visie

De oprichtster van S.A. facility services, Sylvia Zitter, is na haar opleiding als Management Assistent ruim 8 jaar werkzaam geweest in de commerciƫle sector en de arbeidsbemiddeling. Het verbinden van mensen, het samenbrengen van werkgever en werknemer en het bewaken van dit proces. Daarnaast deed zij alle administratieve taken als agendabeheer, salarisadministratie, recruitment en commercie. Kortom, veel dynamiek waar zij energie uit haalt!

Door werkervaring en een open manier van communiceren, is S.A. facility services in staat om de juiste facilitaire ondersteuning te bieden voor uw organisatie.

S.A. facility services heeft als doel om optimaal gebruik te maken van haar kennis, commerciƫle krachten en netwerk. Indien mogelijk zal zij zelf uw facilitaire ondersteuning bieden of wellicht een van de medewerkers van S.A. facility services.

Wat kunt u van S.A. facility services verwachten:

LuisterenVertrouwenKennisFlexibelWaarborgen

Luisteren naar de klant om de behoefte te bepalen. Op deze manier verbindt S.A. facility services de juiste facilitair ondersteuner met de passende opdracht van de klant.

Indien S.A. facility services invulling geeft aan een van uw openstaande functies, ontstaat er een driehoeksverhouding. De werkgever, de facilitair ondersteuner en S.A. facility services.
Wij zijn voorstander van een lange termijn relatie waarin open communiceren de basis is van vertrouwen.

Doordat de oprichtsters van S.A. facility services ruime werkervaring heeft opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling, heeft zij de benodigde kennis en een netwerk opgebouwd. Door hiervan gebruik te maken kan S.A. facility services succesvol uw organisatie voorzien van de juiste facilitaire ondersteuning.

Op de arbeidsmarkt zie je steeds meer vraag naar flexibel inzetbaar personeel. Flexibele werktijden, flexibele projecten, flexibel qua kennis. S.A. facility services gaat mee met haar tijd en speelt in op de flexibele behoeftes van uw organisatie.

S.A. facility services werkt op basis van no-cure, no pay. Wij factureren niet eerder dan dat er een oplossing is geleverd. Daarnaast waarborgen wij de verloop van de facilitaire ondersteuning door middel van evaluatiegesprekken en beoordelingsgesprekken.